Levering en Retourneren

Levering

Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd.
Indien het verzendadres gelijk is aan het factuuradres dan kunt u dit aanvinken. Wilt u uw bestelling op een ander adres af laten leveren? Vul dan het verzendadres in de tweede kolom in. Ook kunt er ervoor kiezen uw zending af te laten leveren bij een PostNL servicepunt.
Uw bestelling wordt verzonden via PostNL of DHL.

Retourneren

Mocht er na ontvangst op enigerlei wijze iets mis zijn met de geleverde goederen (bijv. omdat er een verkeerd artikel besteld of geleverd is), meld dan uw retour aan via ons online retourportaal (binnen 14 dagen), zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen.
Terugzending van een bestelling, of een gedeelte daarvan, is mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u als consument (dus niet als bedrijf) gebruik wilt maken van uw retourrecht bij aankopen via internet. In dat geval dient het artikel binnen 14(werk)dagen na aflevering, samen met de originele factuur en het volledig ingevulde retourformulier, die bij de bestelling mee gezonden wordt, te worden teruggezonden, waarna het aankoopbedrag verminderd met de verzendkosten zo snel mogelijk wordt teruggestort, uiterlijk binnen 30 dagen.

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening. Geringe afwijkingen in kleur ten opzichte van de afbeeldingen op de website zijn geen reden voor retournering. Het verdient aanbeveling om voor terugzending dezelfde of een gelijkwaardige verpakking te gebruiken als waarmee uw bestelling door ons werd geleverd. Vermeld bij terugzending altijd duidelijk uw naam en het rekeningnummer waarop het aankoopbedrag dient te worden teruggestort en sluit de originele factuur bij.

Terugzending geschiedt op eigen risico.

Retourzendingen die worden verstuurd na de termijn van 14 (werk)dagen worden niet vergoed. Dit geldt ook voor artikelen die sporen van (ongepast) gebruik vertonen en waar geen prijskaartje is aangehecht. Kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Alle retouren dienen aangemeld te worden via ons online retourportaal voor een snelle afwikkeling van uw retour.